Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6483 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Zostawcie Harrego!!! I Cyganka i Fiona!!!
A ty Harry zapomniales ze masz ode mnie bidon???? Pożałujesz !!!!!!!!!!!!!

ja odpuszczam
nie chce parasolka po grzbiecie dostac zza wegla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton napisał:
Zostawcie Harrego!!! I Cyganka i Fiona!!!
A ty Harry zapomniales ze masz ode mnie bidon???? Pożałujesz !!!!!!!!!!!!!

Dobrze , już dobrze zostawiam Ci Harrego ..........., mam inną sympatię na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Fiona, na ciebie to nie z parasolką hi hi, raczej z agentem z MOSADu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Fiona, na ciebie to nie z parasolką hi hi, raczej z agentem z MOSADu

bo ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bo do ambasady nie wpuszczaja ostrymi narzedziami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Bo do ambasady nie wpuszczaja ostrymi narzedziami

eee tam

nocuje w domu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
[quote]Luba napisał:
Zacznę od banalnego stwierdzenie, że nikt nie jest doskonały, no ale takie "kwiatki", jakie się tu czasami spotyka wołają o pomstę do nieba.[color=#800080]A
Ja Napiszę TAK ....80% , a może i więcej procent , ludzi na Każdym Forum Polonijnym , to Ludzie po szkołach zasadniczych /zawodówkach...
Z tych ponad 80% prawie 95% komputer w jakiejkolwiek postaci kupiło sobie dopiero za zarobione pieniądze za granicą ...

TYLKO MAŁY ODSETEK LUDZI , PRZYJEŻDŻAJĄC DO NORGE JEST WYPOSAŻONE OD RAZU W SPRZĘT KOMPUTEROWY I POTRAFI TEN SPRZĘT LOGICZNIE OBSŁUŻYĆ...!!! .
TYLKO LOGICZNI LUDZIE , KUPUJĄ TUTAJ KOMPUTER , co nie znaczy ,że piszący poprawnie po polskiemu ...
BO CO , TU MOŻNA INNEGO PO PRACY ROBIĆ , JAK NIE SIEDZIEĆ PRZED MONITOREM KOMPA.
Równocześnie uwagę o ortografii innych , zwracają jedynie Osoby zakompleksione , z własnymi wewnętrznymi problemami życia codziennego , na dodatek jeszcze , dopiero co zaczynający udzielać się w danej społeczności ...
Przykładów nie będę przedstawiał , bo każdy z Nas to wie.
Kończycie w Polsce Licea ,Studia... jesteście Tu w Norge bez konkretnego zawodu ...
Pracujecie Ciężko , Fizycznie w całkiem innym świecie mentalnym , wyrwani i wyzuci z własnych marzeń , zestresowani włazicie na stronę Forum i po paru przeczytanych stronach zaczynacie mędrkować na tematy Ojczystej pisowni...
JESTEM TU W NORGE , piąty rok kalendarzowy i gdyby nie ten komp. oraz FORA POLONIJNE ...
To nie miał bym żadnego kontaktu z językiem ani mówionym ani pisanym .

I teraz WŁAZI taki KTOSIK ...zestresowany na forum i mędrkuje o dupie Maryny ....
Bo inaczej tego nie można nazwać ...
I jeszcze ma jeden z drugim wydumane pretensje ... i żale , że chciał dobrze ,że przecież Język ojczysty ,że ortografia w oczy kole .... ,że....,że.....,że.....,że.... ,......,.....,....,.... .
ECH... IDĘ ....PO... PIWO .... bo my w gyrdle zyschło ...

Więc przestańmy podawać przykłady...
Ja mieszkam w Norwegii czwarty rok kalendarzowy i co?
Jestem z tego powodu jakaś gorsza czy lepsza?Ludzie,przyjazniąc się rozważają tę kwestię?
Nie sądzę żeby uwagę na temat ortografii zwracały cyt.:" jedynie Osoby zakompleksione , z własnymi wewnętrznymi problemami życia codziennego"Bzdura kompletna.Lecz wiem,że nie ma ludzi bez problemów.
Cyt.:''TYLKO LOGICZNI LUDZIE , KUPUJĄ TUTAJ KOMPUTER''-Hmm...nawet nie wiem do czego to przypiąć!???
Uważajcie Ci,którzy kupili komputer w Polsce-no i ja też.Możemy mieć nieprzyjemności?Czy co?
Czytam to forum od dłuższego już czasu i widzę,że nie można mieć
własnego zdania i bronić go tez nie można,bo lecą obrazliwe słowa albo inne nie miłe teksty.
Cyt.:''wyrwani i wyzuci z własnych marzeń , zestresowani włazicie na stronę Forum i po paru przeczytanych stronach zaczynacie mędrkować na tematy Ojczystej pisowni" Marzenia mamy MY WSZYSCY,nie jesteśmy wyzuci z nich i nikt nie jest w stanienie Nam ich odebrać!Myślę,że wszyscy są po części zestresowani-takie czasy.Włazi krowa do obory,ludzie wchodzą na forum.Teraz jest miejsce przeznaczone na to,aby mędrkować na temat Ojczystej pisowni.
Ja osobiście(i pewnie wielu z Was) nie muszę istnieć na forum,żeby istnieć w społeczeństwie,jak inni.Cyt.:''JESTEM
TU W NORGE , piąty rok kalendarzowy i gdyby nie ten komp. oraz FORA POLONIJNE ...To nie miał bym żadnego kontaktu z językiem ani mówionym ani pisanym" No to norweg" pełną gębą",który nie ma realnych przyjaciół i znajomych...Współczuje
CÓŻ ZA CUDOWNA SOLIDARNOŚĆ-Gratuluję...ale jaki żal,że wirtualna.
Umiem przyznać się do błędu i przeprosić...takie cechy albo się ma,albo nie.Nie każdy potrafi.
Zadajcie sobie jedno pytanie:CZY WSZYSCY BEZ WINY JESTEŚCIE???
A OJCZYSTY JĘZYK TO NIE DUPA MARYNY!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Katarzyna napisał:
[quote]Hej Gabriel ,
Weźmy jednak także pod uwagę to o czym wspomniano już, a mianowicie kim są osoby wypowiadające się na przestrzeni forum.

Katarzyno,kim są?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Otóż to, nie dupa Maryny. Ale ty też robisz błędy - "tę kwestię" ma byc w języku pisanym, w mowie potocznej moze byc "tą", ponadto w twoich wypowiedziach zauważyłam kilka błędów ortograficznych oraz składniowych. Dlatego dziwię sie, ze język polski jest dla ciebie ważny i ze z tego powodu zaatakowalas. Po co ciągniesz tę gadkę, zagalopowałas sie, Mati się nie obraził i jest ok.
Ja owszem, jestem bez winy.A jak zauważę, ze coś spaprałam, to zaraz poprawiam. A literówki, czy nawet zgubione litery to nie błąd, jak sie pisze szybko to często wychodzi : aj zamiast ja, nei zamiast nie, tka zamiast tak... zycie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Otóż to, nie dupa Maryny. Ale ty też robisz błędy - "tę kwestię" ma byc w języku pisanym, w mowie potocznej moze byc "tą", ponadto w twoich wypowiedziach zauważyłam kilka błędów ortograficznych oraz składniowych. Dlatego dziwię sie, ze język polski jest dla ciebie ważny i ze z tego powodu zaatakowalas. Po co ciągniesz tę gadkę, zagalopowałas sie, Mati się nie obraził i jest ok.
Ja owszem, jestem bez winy.A jak zauważę, ze coś spaprałam, to zaraz poprawiam. A literówki, czy nawet zgubione litery to nie błąd, jak sie pisze szybko to często wychodzi : aj zamiast ja, nei zamiast nie, tka zamiast tak... zycie...

Nie atakuje i galopować też nie mam zamiaru.Nie piszę o literówkach,czy tez zgubionych literach,chyba nie przeczytałaś uważnie wyp.P.G Nie pozwolę sobie na takie teksty i tyle.
Nie jestem chodzącym omnibusem,ludzie całe życie się uczą.Nie gniewam się i nie złoszczę ,jeśli ktoś zwróci mi uwagę...w kulturalny sposób.Jechać po szmacie można podczas sprzątania.Ciekawe co byś zrobiła na moim miejscu?...ale nie ważne.Rzeczywiście będzie lepiej jak zakończymy temat.Każdy ma własna rację.
Jestem tu za krótko ,żeby głos zabierać...A Was za dużo na jedną osobę,zatem nie ma sensu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok